Info

Fodboldklubben i byen er en breddeklub, hvor vi kan tilbyde fodboldtræning fra U5 til oldboys. Vi har et stort behov for at kunne tilbyde vores medlemmer at kunne spille fodbold året rundt. Vi har desværre gennem årene set, at vi har mistet spillere til omkringliggende klubber på grund af tilbuddet om træning hos disse klubber foreligger året rundt.

Derfor er 7 fodboldmødre fra Rødding gået i gang med at samle penge ind til en kunstgræsbane. Vi har gang i forskellige tiltag til indsamlingen som for eksempel auktion, tombola, sponsorløb, salg af ”græs” i kvadratmeter og en gourmetmiddag, hvor der skal afholdes amerikansk lotteri.

Etablering af kunstgræsbanen forventes påbegyndt den 1. marts 2016 og færdiggøres efter planen senest den 1. juli 2016 - såfremt vejret tillader det.