RIF CUP 2019

06. juni 2019 kl. 20:56
Stævnet afholdes søndag den 16. juni

Knap 90 hold spiller RIF Cup i Rødding søndag d. 16 juni 2019.

Søndag d. 16 juni står knap 90 hold klar på Rødding Stadion, for at deltage i RIF Cup 2019.

I alle rækker fra U6 til U12 spilles der både 3-, 5- og 8-mands fodbold på 16 baner på Rødding stadion. I U6 og U7 rækkerne spilles mix-hold med både drenge og piger, fra U8 og er rækkerne delt op med en masse pige- og drenge hold.

”De knap 90 hold kommer fra forskellige klubber i nærområdet, men der kommer også gæster langvejs fra: Varde, Vejle, Strib og Gråsten. Det er skønt at klubberne bakker så godt op om vores stævne med flere hold fra hver klub” siger Kurt Hjorth Madsen - Styregruppen RIF Cup 2019.

Kampene afvikles fra kl. 10.00 fordelt på 16 baner på hele Rødding Stadion. Der spilles knap 200 kampe og der er påsat 25 dommere til alle kampene, og det er unge frivillige, seniorspillere, forældre og uddannede dommere i sort uniform til de højeste rækker.

”Vi arbejder benhårdt på, at give alle deltagende hold den helt store oplevelse sammen med Rødding IF, som arrangerer stævnet. Der er arrangeret hoppeborg, besøg af brandbil, oppustelig fodboldbane, samt en stor bod hvor der kan købes slush-ice, mad og drikke under stævnet. Vi har åbnet op for at man via mobiltelefon/tablet kan følge hele kampprogrammet og resultaterne i de forskellige puljer. Alt dette kan naturligvis ikke lade sig gøre uden vores Hovedsponsor Mazda, Suzuki og Subaru i Rødding, samt 11 yderligere sponsorer” fortæller Kurt Hjorth Madsen videre.

Det forventes at omkring 1000 spillere, ledere og ikke mindst forældre og andre tilskuere vil besøge Rødding Stadion i forbindelse af årets RIF Cup.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til:

Jens Peter Jørgensen – Formand Rødding IF Fodbold og Styregruppen RIF Cup  – Tlf. nr. 40 37 45 82

Morten Kokholm – Bestyrelsesmedlem Rødding IF og Styregruppen RIF Cup – Tlf. nr. 22 19 61 28

Kurt Hjorth Madsen – Styregruppen RIF Cup – Tlf. nr. 41 17 06 84