RIF HÅNDBOLD – ny sæson snart i gang

Winnie Ravn Andersen
27. juli 2015 kl. 20:54
Så er det snart ved at være tid til at starte den nye håndboldsæson 2015/2016 op.

Det bliver annonceret i Nytirsdag i uge 33 og man kan tjekke træningstider m.m på hjemmesiden www.roedding-if.dk. Seniordamerne starter uge 33, seniorherrerne og U14 drenge starter i uge 34 og de andre hold starter først i uge 36-38.

Igen i år vil vi kunne tilbyde håndbold for alle – helt fra 2 år og op til senior. Vi forsøger os igen i år med Trille Trolle en søndag i måneden - følgende datoer: 25.10.15/08.11.15/06.12.15/24.01.16/21.02.16/20.03.16 – se annonce i avisen senere opstart uge 43. På Trille Trolle holdet kan de yngste 2-4 årige komme i hallen en time samme med sin/sine forældre/ bedsteforældre og lege med bold og redskaber.

Vi er allerede i gang med at arrangerer en masse for den nye sæson. Vi har igen i år været så heldige at finde trænere til alle holdene, dog mangler vi nogle hjælpere til U12 piger og U12 drenge, så har du lyst så kontakt os på rifhaandbold@live.dk.

For vores U14 til U18 piger har det været svært at stille hold de sidste par år, så derfor har vi valgt at samarbejde med RIBE HK, som med glæde tager imod vores piger fra Rødding. U16 drengene er ramt af, at nogle tager på efterskole, men de 5 der er tilbage søger nye spillere, så de kan spille håndbold igen. Der er endnu ikke afsat tid og træner til drengene, men finder vi 5 mere, der vil spille håndbold, så arbejder vi på sagen. Har du lyst til at spille U16 drenge så kontakt os på rifhaandbold@live.dk. Seniordamerne starter sæsonen op med ny træner - det er Klaus Svendsen fra Ribe, som har sagt ja til at træne dameholdet. Herrerne trænes igen i år af Lars Christiansen, og de håber på fremgang i spillere og træningsindsats.

Vi har været så heldige at få DHF håndbold karavane til Rødding fredag den 28. august, så her laver vi igen i år en aftale med skolen om at få alle børn fra 1.-4. klasse op i hallen til sjov og leg med bold, så de kan få en ide om hvad håndbold egentligt er. Det er en rigtig god dag, hvor både børn og instruktører hygger sig. Klubben står selvfølgelig klar til, at modtage de mange nye spillere efterfølgende.

Sidste weekend i August skal vi hjælpe RIBE HK med at afholde en elite turnering i hallen, hvor vi skal bemande dommerbordet lørdag og søndag – så har du tid og lyst til at hjælpe nogle timer, så kontakt os (Lone Lykke). Den 25. september afvikler vi vores natstævne i samarbejde med JHF, hvor der bliver spillet håndbold i hallen om natten.

Ellers så vil der som der plejer være salg af lodsedler og målaktier, juletræsindsamling, legeland i vinterferien i samarbejde med SJOV&LEJ og fastelavnsfest. Har I andre gode forslag til indtjening til vores klub, så hører vi gerne fra jer.

Turnering starter op i uge 40 og vi glæder os til at se rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner i hallen, så vi igen i år kan give vores hold en kæmpe opbakning, når de går på banen.

Kom og spil håndbold i vores håndboldklub – alle er velkomne. Har du lyst til at give en hjælpende hånd i klubben, så kontakt Winnie Ravn Andersen på 21787185.