Winnie blev Årets JHF'er

image Winnie Ravn Andersen
Ugeavisen.dk
27. juli 2015 kl. 20:47
Winnie Ravn Andersen fra RIF Håndbold er blevet kåret som årets JHF'er.

Jydsk Håndbold Forbund udnævner hvert år Årets JHF'er - en titel, der går til en håndbold-ildsjæl, som gør en forskel.

Og i år lander den flotte titel i Rødding - nemlig hos Winnie Ravn Andersen, der er formand for Rødding IF's håndboldafdeling.

Lederprisen bliver tildelt på JHF's repræsentantskabsmødet én gang årligt blandt særlig udvalgte ledere/trænere.

Prisen skal ses som både et skulderklap til foreningen, men naturligvis også som en stor personlig anerkendelse til Winnie Ravn Andersen for det store arbejde, hun yder i foreningen.

Udover æren som Årets JHF'er fik Winnie Ravn Andersen blomster og et rejsegavekort på 8.000 kr. til en sportsrejse. Det hele blev overrakt af afgående formand Jan Kampman.