Udvalgs jule afslutning

image Super hyggelig aften
16. december 2018 kl. 12:38

Rødding IF's bestyrelse havde inviteret til "Udvalgs juleafslutning" i RC.

Her skulle de forskellige udvalg, (vi har jo flere afdelinger, møde hinanden), således vi alle kunne hilse på og måske stå mere samlet fremover.
Planen var, naturligvis også, at takke alle de frivillige udvalgsmedlemmer for deres tjans i RIF.

Tage Sørensen fortalte hvor dybt afhængige en forening er af frivillige og udførelsen af deres forskellige jobfunktioner.
Han takkede alle for deres indsats og håbede, at en sådan samling/fest kunne blive en tradition i RIF, uanset om det skal være til jul eller sommer, bare man mødes på tværs af udvalgene.

Der var quiz og senere på aftenen bowling, og her kunne man tydeligt se at det var sportsfolk der deltog. Ingen var meget for at tabe.......

Den 18 januar inviteres alle udvalg, leder & trænere til et "tak for indsatsen" arrangement i kultursalen. Her serveres god mad og Flemming Toft vil komme og fortælle anekdoter.
Tilmelding på post@rcentret.dk og her kan du invitere din bedre halvdel med :)